Volg Berryl Baby

Voor de allernieuwste nieuwtjes: neem eens een kijkje op de Facebook pagina van Berryl Baby https://www.facebook.com/YogaAlmelo/ of @instagram.com/berryl_baby

 . 

***HypnoBirthing® Regio Twente *** COMPACTE GEBOORTECURSUS (2 UUR PRIVÉ)***groepslessen zwangerschapsyoga in Almelo, Wierden en Vriezenveen***Mama & Baby Yoga*** DE MAMA ZEN VERWEN COACH voor zwangerschaps- en kraammassage en het eeuwenoude Rebozo Sluitingsritueel***

Meld je nu aan voor de nieuwe reeks MAMA & BABY YOGA die dinsdag 14 februari 2023 van start gaat bij My Style Beauty & Yoga aan de Molenstraat 5 in Almelo. 5 weken lang werken aan een veilig herstel na je zwangerschap en bevalling met je kindje dichtbij je! Je kunt zo’n 6 weken na je bevalling weer rustig beginnen met deze aangepaste postpartum training + een workshop Shantala Babymassage. MELD JE AAN VOOR DEZE NIEUWE REEKS. Data dinsdagochtend 10.30 uur: 14 en 21 februari en 7, 14 en 21 maart met op zaterdagochtend 8 april de workshop Shantal Babymassage. Kosten: €60. De volgende reeks daarna start op 28 maart, of stroom halverwege in. Meerdere reeksen achter elkaar volgen kan natuurlijk ook én is heel gezellig!

Lees meer in het menu bij Fit & in Balans met je baby.

Woensdagochtend 15 februari 2023.

Mammacafé Almelo in de bieb/Koffie met Bieba. Workshop massage met je baby of peuter (0-4 jaar) en draagdoeken en draagzakken om uit te proberen. Gezellige ochtend voor ouders, georganiseerd door de bibliotheek, Stichting Avedan en Berryl Baby. We kleden de kindjes niet uit, massage gaat over de kleertjes heen. Een gezellige ervaring in massage en pure aandacht om thuis nog héél vaak met je kleintje te herhalen. Voel je welkom van 10.00-11.30 u in de bieb in Almelo.

Maak een afspraak met Berryl.

Berryl Baby, De Zen Verwen Coach, verzorgt speciaal voor jou vanaf 7 dagen postpartum een fijne Kraammassage met verwarmde olie en het eeuwenoude Rebozo Sluitingsritueel met omhullende doeken om je zwangerschap en bevalling liefdevol af te sluiten. Gun jezelf ongeveer 40 dagen na de geboorte dit krachtige overgangsritueel met ruimte voor je geboorteverhaal, je kwetsbaarheid en dankbaarheid. Gun jezelf dit mooie ritueel en laat in liefde los… naar Twente gehaald voor jóu. Óok heerlijk om cadeau te krijgen of te geven!

Geniet tijdens je zwangerschap van een heerlijke nek-, rug- en schoudermassage (half uur €35) of een volledige Kraammassage (1uur €60), beide met voetenbad en voetwassing. Voor regelmatig “klein onderhoud” tussendoor of volledig opladen in het moment. Locatie is mijn knusse praktijkruimte aan de R.J. schimmelpenninckstraat 16 in Almelo. App/bel 0621204143

Woensdag 7 december 2022.

Mammacafé Nijverdal/Hellendoorn, dit keer met draagdoeken en draagzakken in De Gezelligeit in Hellendoorn. In samenwerking met Gemmare Verloskunde. Aanvang 10.00 uur, voel je welkom!

Zaterdag 25 september 2021.

Draagdoekentocht in de omgeving van Rijssen samenwerking met Fysio Medisch Centrum Rijssen, maar iedereen is welkom! Wandel gezellig mee (met of zonder draagdoek), brusjes en oma’s en opa’s zijn ook welkom natuurlijk. Voor knoophulp en draagdoeken/zakken om te lenen wordt gezorgd. Laat je het even weten als je meeloopt? 0621204143

Zondag 4 juli 2021.

Geniet van een heerlijke ontspannende middag met zachte aandacht voor jezelf en de baby in je buik tijdens de ZEN ZWANGER retraite/geboorteworkshop in de prachtige tuin met heerlijk zwembad van Villa Valetudo aan het Schelfhorstpark in Almelo! Yoga en meditatie, leren van andere culturen waarin moeders oeroude kennis over geboorte delen van generatie op generatie. Het loslaten van je angsten, het oefenen van diepe ontspanning door HypnoBirting® en je omringd voelen door de energie van andere zwangeren zorgen ervoor dat jij je goed kunt voorbereiden op een prachtige natuurlijke geboorte zonder complicaties en geven jouw kindje een zachte landing op aarde.

Gun jezelf deze minivakantie, neem je zwemspullen mee! Villa Valetudo is een heerlijke landelijk gelegen plek aan het Schelfhorstpark in Almelo. Je bereikt deze boerderij aan de Lankampsweg 3, die zichtbaar is vanaf de openbare weg, door een fietspad op te rijden vanaf de wijk Schelfhorst, dat mag ook per auto. Voor lekkere hapjes en drankjes wordt gezorgd. Veel zorgverzekeraars vergoeden de zwangerschapscursussen van Berryl Baby geheel of gedeeltelijk.

Zondagmiddag 4 juli, 13.00 tot 16.00 uur. Kosten voor deze middag zijn €35 Meld je aan via berrylbaby@gmail.com of app/bel mij op 0621204143

Vrijdag 25 juni 2021.

Mama & Baby Yoga met Baby Spa. Kom weer in beweging en balans na de geboorte van je kleintje met deze zomercursus op de vrijdagochtend. Doe mee met deze milde postpartum cursus in een gezellig groepje mama’s en baby’s, óók in juni en juli inclusief een Baby Spa consult in Baby Spa Dol-Fijn in Wierden!

Data: vrijdag 25 juni, 2, 26 en 30 juli en 13 augustus, aanvang 10.30 uur. Meld je aan met een mailtje naar berrylbaby@gmail.com of app/bel me op 0621204143

Zondag 13 juni 2021.

Draagdoekwandeling in het Nijreesbos in Almelo. We verzamelen om 13.00 uur bij restaurant ’t Maatveld (Nijreesbos Bornerbroek) en wandelen dan een niet al te lange maar best uitdagende route. Ook zwangeren, brusjes en andere familieleden zijn welkom om mee te lopen. Na de wandeling strijken we neer op het terras met speeltuin van ’t Maatveld. Deelname is gratis, alleen je drankjes aldaar zijn voor eigen rekening.

Zaterdag 12 juni 2021.

ZEN ZWANGER Workshop/Retraite van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Een middag vol zachte aandacht voor jou en de baby in je buik met yoga en meditatie, HypnoBirthing, lekkere hapjes en gezelligheid. Bereid je samen met andere moms-to-be voor op een prachtige krachtige bevalling in de rustgevende omgeving van Villa Valedudo aan het Schelfhorstpark in Almelo. Kosten voor deze heerlijke middag vol oeroude kennis over natuurlijk bevallen zijn €35 p.p. Veel zorgverzekeraars vergoeden de zwangerschapscursussen van Berryl Baby geheel of gedeeltelijk. Lees verder op de pagina “ZEN ZWANGER” in het menu, bel/app me op 0621204143  of mail naar berrylbaby@gmail.com voor meer info of aanmelden.

Zaterdag 22 mei 2021.

Korte Ontspannende Zwangerschapsretraite (ZEN ZWANGER Workshop) van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Me-time voor jou, mom-to-be! Een fijne middag vol met zachte aandacht voor jou en de baby in je buik in de ontspannende omgeving van Villa Valetudo aan het Schelfhorstpark in Almelo. Lekkere hapjes, meditatie, yoga en oeroude kennis over natuurlijk bevallen om je voor te bereiden op een prachtige geboorte en zachte landing van jouw kindje op de wereld.

Meld je aan via email berrylbaby@gmail.com of app/bel me op 0621204143

Zaterdag 8 mei 2021.

Mamma-Markt in de Bieb in Wierden. Eindelijk weer eens snuffelen tussen kraampjes met babystuff en allerlei andere spulletjes voor jouw gezin. Cadeau’tjes scoren of leuke activiteiten in Twente voor jezelf of je kleintje vinden, er is van alles te zien en te doen op deze Mamma-Markt. Berryl Baby is er met info over de zwangerschapscursussen in Twente en draagdoeken van 12.00 tot 16.30 uur. VERVALT

Zondag 18 april 2021.

Korte Ontspannende Zwangerschapsretraite (ZEN ZWANGER Workshop) van 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur.

Oók zo toe aan een fijne middag vol met zachte aandacht voor jezelf en de baby in je buik, lekkere hapjes en sisterhood? Yoga, meditatie en oeroude kennis van natuurlijk bevallen zoals vrouwen dat al vanaf mensheugenis over de hele wereld doen om je voor te bereiden op een prachtige bevalling?

Wees welkom op deze zondagmiddag van even helemaal “niks” in de rustgevende landelijk gelegen Villa Valetudo aan het Schelfhorstpark in Almelo en vind oeroude oerkrachten en wisdom in jezelf.

Meld je aan via email berrylbaby@gmail.com  of app/bel me op 0621204143

Woensdag 17 maart 2021.

Start van de Outdoor groepstrainingen. Met een gezellig groepje covidproof in beweging blijven en je voorbereiden op een mooie vlotte bevalling en een sneller herstel daarmá. We trainen in de parken van Almelo en Wierden, app of bel me op 0621204143 voor meer info of meld je aan en doe mee! All in samen met alle lessen zwangerschapsyoga (je mag overal aan meedoen) €12 per week, facturering per maand.

Zondag 28 maart 2021.

Lente(Draagdoek)wandeling rondom Bellinkhof, kinderboerderij en Beeklustpark in Almelo. We wandelen in groepjes van maximaal 4 volwassenen, met of zonder draagdoek. Neem je kindje(s) mee, partners en brusjes zijn natúúrlijk ook welkom. Oók voor zwangeren! Voor een verwarmend drankje wordt gezorgd. Laat je even weten of je meewandelt?  Aanvang 13.00 uur, de lange route start en eindigt in het Egbert ten Catepark aan de Egbert ten Catestraat ter hoogte van het monument en het witte bruggetje en gaat in de richting van de Bellinckhof. Bij het startpunt van de lange route is knoophulp en/of een leendrager aanwezig voor wie dat wil. De korte route start en eindigt bij de kinderboerderij (deze is helaas niet open, de speeltuin wél). Deelname is gratis, vrije en vrijwillige bijdrage voor thee en iets lekkers in het Beeklustpark. Laat je even weten dat jullie meewandelen? Ont-moet en ontspan.

Woensdag 28 oktober 2020.

Mammacafé Almelo in de bieb met als onderwerp Borstvoeding. Kom jij ook, als zwangere of als mama met je kindje(s)? Voor herkenning en steun van andere mama’s en informatie over borstvoeding conform de werkwijze van de internationale borstvoedingsorganisatie La Leche League. Aanvang 10.15 uur, deelname is gratis, drankjes voor eigen rekening. Bibliotheek Almelo Evenaarzaal).

Zaterdag 12 september 2020.

Draagdoekentocht over de Holterberg voor ouders, grootouders, broertjes, zusjes en zwangeren in samenwerking met Verloskundigenpraktijk Gemmare. We verzamelen vanaf 9.15 uur bij Bistro De Oale Sté aan de Holterweg 116 in Nijverdal en vertrekken om 10.00 uur. Er is een lange en een korte route, onderweg kun je kiezen met welke je mee wilt lopen weer terug naar de Bistro. Koffie en thee voor eigen rekening, voor leendoeken en knoophulp ben ik aanwezig en ik loop ook mee op de route voor kleine draagvragen. Iedereen mag mee, laat even weten dat je meeloopt.

Zaterdag 29 augustus 2020.

Workshop Draagdoekdansen tijdens het KIIND WEEKEND (28-30 augustus)! Berryl Baby geeft 3 workshops op de zaterdag tijdens het Kiind Weekend op camping Lolotte in Neede. Op Camping Lototte (natuurcamping, zeer geschikt voor jonge gezinnen die het modderknuffelen niet schuwen) is het laatste weekend van het seizoen gereserveerd voor kampvuurtjes, vega food, modderknuffelen en avonturen beleven omringd door gelijkgestemde ouders en kindjes. Op de zaterdag kun je 3x deelnemen aan mijn workshop met wereldse dansen voor ouders met hun kindje op hun buik of rug. Voor knoophulp en leendoeken/dragers wordt gezorgd. Let op: het Kiind Weekend is volgeboekt.

Augustus 2020.

Zwangerschapsretraite in zeer rustgevende omgeving. Er als zwangere even helemaal uit zijn, genieten van meditatie en een  yogales voor zwangeren, lekker lunchen en misschien bij mooi weer een duik nemen in het zwembad, het kan nu in Almelo tijdens een heerlijk ontspannende verwendag met alle aandacht voor jou en de baby in je buik. Data volgen, neem alvast vrijblijvend contact op voor meer info!

Dinsdag 23 juni 2020.

Draagdoekdansen als afsluiting van het seizoen van Mammacafé Almelo. Op het sportterrein van v.v. PH gaan we lekker bewegen met de kindjes in de draagdoek. Aanvang 9.30 uur, Veenelandenweg 34 in Almelo.

Mei 2020.

BUITENYOGA De yogalessen mogen buiten weer doorgaan dus op vrijdagochtend om 12.00 uur ben je bij droog weer voor Yin Balans Buitenyoga welkom in de tuin en op zaterdagochtend om 12.00 uur voor Zwangerschapsyoga. Beide yogalessen zijn ook online te volgen vanuit je eigen huis of tuin. Locatie: R.J. Schimmelpenninckstraat 16 in Almelo.

Zaterdagochtend 16 mei 2020.

Gratis Draagdoekentocht over de prachtige Lemelerberg in samenwerking met Verloskundigen Praktijk Gemmare. We verzamelen vanaf 9.15 uur in Restaurant en Theehuis De Lemelerberg en vertrekken om 10.00 uur voor een wandeling van een half uur of een uur, kies je optie. Voor knoophulp en draagdoeken/voorgevormde dragers wordt gezorgd. Aanmelden mag maar last minute instromen kan altijd. VERVALT.

Vrijdagochtend 17 april 2020.

Voedende Moeders Borstvoedingsochtend. Wees welkom en ontmoet andere voedende of kolvende moeders voor herkenning, steun en gezelligheid. R.J. Schimmelpenninckstraat 16 in Almelo, aanvang 11.00 uur, vrije en vrijblijvende bijdrage voor koffie en thee. VERVALT.

Maandagavond 23 maart 2020.

Miniworkshops Draagdoeken en Borstvoeding bij Verloskundigenpraktijk Almelo in samenwerking met Annet Mulder Lactatiekundige. Wees welkom bij deze introductie over Dragen en Borstvoeding aan de Adriaen Brouwerstraat 6 in Almelo. VERVALT.

Maandagavond 9 maart 2020.

Info avond over Draagdoeken en Borstvoeding bij Verwacht Verloskundigenpraktijk in samenwerking met Annet Mulder Lactatiekundige. Wees welkom bij  Verwacht Verloskundigenpraktijk in het Twenthe Centrum voor de info avond “Op De Buik En Aan De Borst”. Deelname is gratis, 19.00-21.00 uur. VERVALT.

Vrijdagochtend 6 maart 2020.

Start van de nieuwe reeks Mama & Baby Yoga op de eerste etage van Verloskundigenpraktijk Almelo. Kom weer in beweging en bouw je belastbaarheid weer op vanaf ongeveer 6 weken na je bevalling. Data: 6, 13, 20 en 27 maart en 3 april (kosten €45) Neem vrijblijvend contact op of meld je aan via het contactformulier op deze site of app/bel me op 0621204143

Donderdagochtend 5 maart 2020.

Voedende Moeders Ochtend in Almelo. Na jaren zonder borstvoedingsbijeenkomsten gaat er weer een Voedende Moeders ochtend van start! Moeders met een kindje aan de borst, kolvende moeders of moeders die donormelk aan hun kindje geven vinden herkenning en gezelligheid bij elkaar in deze intieme maar ook best pittige fase in hun leven als pasgeboren of al meer ervaren moeder. Ook interessant voor zwangeren ter voorbereiding op hun komende borstvoedingsavontuur. Leer van elkaar, ondersteun elkaar en ont-moet. Aanvang 11.00 uur aan de R.J. Schimmelpenninckstraat 16 in Almelo. Vrije en vrijblijvende gift voor koffie en thee.

Woensdagochtend 26 februari 2020.

Draagcafé in Mammacafé Almelo. Je bent vanaf 10.15 uur van harte welkom voor informatie over en het uitproberen van een draagdoek of voorgevormde drager. Deze inloopochtend vervangt niet een 1 op 1 draagdoekconsult maar geeft je een indruk óf en wélke drager voor jullie geschikt zou zijn. Ook interessant voor zwangeren, je bent van harte welkom!

Vrijdagochtend 10 januari 2020.

Start van de nieuwe reeks Mamma & Baby Yoga in Almelo. Kom weer in beweging en balans met je kindje dicht bij je. Sporten in een klein groepje met de herkenning en gezelligheid van de andere mama’s en baby’s. Data: vrijdag 10, 17, 24 en 31 januari en 7 februari 2020, aanvang 11.00 uur. Meld je alvast aan met je baby vanaf ongeveer 6 weken via het contactformulier!

Zaterdagochtend 7 september 2019.

Gratis Draagdoekentocht over De Holterberg. Vanaf 9.15 uur verzamelen in Bistro De Oale Sté in Nijverdal en vertrek om 10.00 uur. Er is een lange en een korte route (1 uur of een half uur) en na de wandeling komen we allemaal weer samen aan bij De Oale Sté. Drankjes zijn voor eigen rekening, voor draagdoeken en knoophulp wordt gezorgd.

Woensdagochtend 6 november 2019.

Start van een nieuwe reeks Mama & Baby Yoga in Almelo. Kom weer in Beweging & Balans na de geboorte van je kindje en bouw in 6 weken je belastbaarheid weer op met Yoga en Pilates oefeningen en Baby Yoga met je kleintje. We starten woensdag 0m 11.00 uur voor een uur beweging en gezelligheid in een leuk groepje met andere mama’s en baby’s. Data: 6 en 13 november (20 november is er Babymassage in het Mammacafé in de bieb om 10.00 uur), 27 november en 4 en 11 december 2019. Kosten zijn €45. Neem vrijblijvend contact op voor meer info en aanmelden via het contactformulier of bel/app me op 0621204143.

Zaterdagochtend 11 mei 2019.

Gratis Draagdoekentocht over de Lemelerberg in samenwerking met verloskundigenpraktijk Gemmare vanuit Theehuis De Lemelerberg in Lemele. Verzamelen vanaf 9.15 uur en vertrek om 10.00 uur. Er is een lange route en een korte (1 uur of een half uur) en na de wandeling komen we allemaal weer samen bij Theehuis De Lemelerberg. Consumpties voor eigen rekening. Laat je even weten of je mee wandelt? Partners, broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom en draagdoeken en dragers zijn te leen.

In Beweging & Balans rondom zwangerschap.                                                       Doorlopende cursus Zwangerschapsyoga bij Berryl Baby in Almelo en Weerselo. Neem contact op voor meer info of aanmelden via het contactformulier of bel/app me op 0621204143.

Dinsdagochtend 18 december 2018.

Workshop Babymassage bij Berryl Baby in Almelo. Leer de authentieke Indiase Shantala Babymassage stap voor stap in een klein groepje ouders en baby’s bij het brandende haardje voor een uur pure aandacht voor jou en je kindje. Aanvang 10.00 uur. Geef je op via het contactformulier of bel/app me op 0621204143.

Ontspannen baby door babymassageBabymassage Almelo

Vrijdagochtend 14 december 2018.

Draagcafé tijdens Mammacafé Almelo in de bieb. In het gezellige restaurant Feijn van Aveleijn in de bibliotheek aan Het Baken kennismaken met draagdoeken, ervaringen en tips uitwisselen en andere ouders (eerlijk is eerlijk, meest moeders…) ontmoeten, je bent van harte welkom vanaf 10.00 u met je kindjes tot ongeveer 4 jaar.

La Leche League Borstvoedingscursus volgen in Almelo.

Karlijn van borstvoedingsorganisatie La Leche League (afdeling Enschede) komt regelmatig naar Almelo om de LLL Borstvoedingscursus voor zwangere stellen te verzorgen in samenwerking met Berryl Baby- Babypraktijk Almelo. E

Kosten voor een compacte cursus van 1 avond zijn €20 (+ reiskosten vanuit Enschede, te delen met meerdere deelnemende stellen). Meld je bij interesse aan via het contactformulier op deze site en sluit aan om je optimaal voor te bereiden op de komst van je kleintje!

Woensdagavond 31 oktober 2018.

De revolutionaire documentaire IN UTERO in Almelo!

Regelmatig is er bij Berryl Baby een filmavond rondom de documentaire In Utero, over de invloed van de periode in de baarmoeder op ons verdere leven en dat van de generaties ná ons. Woensdagavond 31 oktober is In Utero te zien in de bibliotheek in Almelo. De film wordt ingeleid en begeleid door Kindertolk Angelique Damhuis voor de juiste duiding en verdieping. Een film die iedere ouder móet zien! Aanvang 19.00 uur, bijdrage aan de film €5 p.p.

Samen kijken naar deze revolutionaire film met als thema ” Imprinting”, over de invloed van levenservaringen van de generaties vóór ons op óns leven nu, waarover pas de laatste jaren wat meer kennis is.  Voor meer info en aanmelden kun je gebruik maken van het contactformulier of even bellen/appen 0621204143

  • Iedere donderdagochtend Mama & Baby Yoga (Fit & in Balans met je baby) om 10.00 uur. Start van de nieuwe reeks: 29 november.

  • Zwangerschapsyoga in Almelo op de dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur.

  • Zwangerschapsyoga in Weerselo op de woensdagavond om 19.00 uur.

In Beweging & Balans, ook rondom zwangerschap. Locatie is de ruime yogazaal met airco in MFA Centrum Het Dok aan de Beatrixstraat en het Beeklustpark in Almelo.

berrylbaby_yoga-4 berrylbaby_yoga-1

Meer info of aanmelden: bel of stuur een berichtje naar 0621204143 of vul het contact formulier bij contact.

Workshop Babymassage

Iedere  dinsdagochtend kun je met je kindje deelnemen aan de Workshop Babymassage. We beginnen om 10.00 uur aan de Schimmelpenninckstraat 16 in Almelo.

In een lekker verwarmde ruimte een uurtje puur contact maken met je kleintje vanaf 6 weken. We leren de Shantala Babymassage in een klein groepje met andere ouders en baby’s, zodat je deze daarna ook thuis kunt toepassen om je kindje te laten ontspannen en liefdevolle aandacht te geven. Bijdrage is €10 per keer, een privé afspraak voor stellen met baby €20, huisbezoek vanaf €25. Meld je aan via het contactformulier of bel/app 0621204143

Berryl Baby - babymassage.indd

Vrijdagochtend 16 november 2018 Mammacafé Almelo.

Thema is Borstvoeding en starten met vaste voeding. Informatieochtend verzorgd door borstvoedingsorganisatie La Leche League onder het genot van een heerlijke High Tea geserveerd door restaurant Feijn van Aveleijn, aanvang 10.00 u. Voor zwangeren en ouders met kindjes tot ongeveer 4 jaar.

Woensdagavond 17 oktober 2018 Babyshower Almelo.

Voor info en workshops rondom zwangerschap en een gezellige High Tea. Aanvang 19.00 uur bij kdv Smallsteps De Caroussel, deelname is gratis, wel even doorgeven aan welke workshops je deel wilt nemen via de fb pagina van Babyshower Almelo.

Woensdagochtend 10 oktober 2018 Mammacafé Westerhaar.

Vrijdagochtend 28 september 2018 Mammacafé Almelo.

Lekker in beweging met je kindje! Maak kennis met de lessen peutergym of Mama & Baby Yoga om samen met je kind plezier te maken en aan je gezondheid te werken. Er is ook ruimte om vragen te stellen of je aan te melden voor de komende reeks Mama & Baby Yoga. Aanvang 10.00 uur in de bibliotheek in Almelo.

Donderdagochtend 20 september 2018.

Start van de nieuwe reeks Mama & Baby Yoga. In 9 weken werken we na je bevalling op een veilige manier aan het opbouwen van je spierkracht en het hervinden van je balans als nieuwe mama, met je kindje dicht bij je. Data zijn: donderdag 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober en 1, 8, 15 en 22 november 2018. Kosten zijn €80. Stel hier je vraag of meld je aan.

Woensdagochtend 4 juli 2018 Mammacafé Twenterand (Vriezenveen).

Aanvang 10.00 uur in Kindcentrum De Paddestoel aan de Koningsweg 18 in Vriezenveen.

Woensdagochtend 20 juni 2018 Mammacafé Wierden.

Vanaf 10.00 uur in de bibliotheek aan de Pauliestraat 2 in Wierden.

Woensdagochtend 9 mei 2018 Mamacafé Denekamp.

Aanvang 10.00 uur in Woonzorgcentrum Gerardus Majella aan de Berghummerstraat 15 in Denekamp.

Woensdagochtend 22 november 2017 Mammacafé Twenterand (Vroomshoop).

Draagdoeken en Voorgevormde Dragers uitproberen of een eerste kennismaking met dragen vanaf 10.00 uur in Activiteitencentrum Het Punt aan de Burg. Koetjestraat 2 in Vroomshoop. Voor zwangeren en ouders met een kindje tot 4 jaar, kom er gezellig bij!

Vanaf vrijdag 17 november 2017: Muziek Op Schoot voor dreumesen en peuters door JUFFROUW ZINGELING. Vrijdag 9.00-10.00 uur aan de Nachtegaalstraat 61 in Almelo. Data:17 en 24 november en 8, 15 en 22 december €42. Meld je aan!

Vrijdagochtend 20 oktober 2017 Mammacafé Almelo.

Mammacafé Almelo wordt Draagcafé! Met alle tijd voor gezelligheid en het uitproberen van knopen en dragers en aandacht voor het aanbod bewegingslessen rondom zwangerschap van Babypraktijk Almelo.

Zaterdagochtend 14 oktober 2017 Draagdoekentocht Sallandse Heuvelrug.

Verzamelen  vanaf 9.00 u en vertrek om 10.00 u vanuit Bistro De Oale Sté aan de Holterweg 116 in Nijverdal. Er zijn routes van een half uur of een uur en het eindpunt is weer De Oale Sté. Loop gratis mee, koffie en thee voor eigen rekening. Geef je gezellig op via info@gemmare.nl

Woensdagavond 27 september 2017 Babyshower Almelo.

Doe gezellig mee met allerlei workshops op het gebied van zwangerschap, bevallen en de kraamtijd. De workshops zijn omlijst door een lekkere High Tea en een infomarkt met kraampjes.

Tijdstip: 19.00 uur tot 21.30 uur (geen kosten, wel even aanmelden via de fb pagina van Babyshower Almelo).

Locatie: KDV Smallsteps Carousell, Leemhorst 11 in Almelo

berrylbaby-nl

Zaterdagochtend 9 september 2017 Draagdoekentocht over de Sallandse Heuvelrug. vertrek om 10.00 uur vanuit Bistro “De Oale Sté’ in Nijverdal.

In samenwerking met Verloskundigenpraktijk Gemmare wandelen we een mooie route over de Sallandse Heuvelrug. Verzamelen vanaf 9.00 u en vertrk om 10.00 u vanaf de Holterweg 116 in Nijverdal.

Vrijdagochtend 8 september 2017 Draagcafé in Mama Café Raalte.

Draagcafé ter ere van 1 Jaar Mama Café Raalte. Wees welkom vanaf 9.30 uur in de Bibliotheek Salland aan de Passage 6 in Raalte.

berrylbaby.nl

Draagwandeling

Draagwandeling

Iedere zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur DRAAG&DANS in Oldenzaal.

Zaterdagochtend 10.00 uur begint de nieuwe serie van Draag&Dans bij Colmschot in Oldenzaal. Dansen met je kindje in de draagdoek of voorgevormde drager onder begeleiding van dansdocent Nathalie van dansschool Colmschot en draagdoekconsulente Berryl Victorian.

Inspanning én ontspanning voor ouder en kind! Nieuwe data voor najaar 2017 zijn nog niet bekend.

draagdans-5-1 FB_IMG_1488628323292-1

Woensdagochtend 05 juli 2017 van 10.00 tot 11.30 uur Mammacáfe Vriezenveen.

Aanvang 10.00-11.30 uur

Koningsweg 18 ( kinderopvang De Paddestoel) Vriezenveen.

Royal Blue 1 FB_IMG_1449562458712-1

Zwangerschapsdansen

Zaterdagochtend 04 juni 2017 van 10.00-12.30 uur WORKSHOP ZWANGERSCHAPSDANSEN.

Zaterdagochtend 04 juni 2017 van 10.00-12.30 uur: WORKSHOP ZWANGERSCHAPSDANSEN.
In deze praktische en complete zwangerschapsworkshop  van 2,5 uur leren we van andere culturen waarin al eeuwenlang dans wordt gebruikt om het bekken soepel te maken voor zwangerschap en bevalling. Buikdans is een vruchtbaarheidsdans maar ook een zwangerschapsdans en daarom ook heel geschikt voor óns om onze heupen aandacht te geven.
In Afrikaanse culturen wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht tijdens de bevalling, heel logisch eigenlijk, maar waarom bevallen wij westerse vrouwen dan horizontaal en niet óók verticaal?!
We gaan het allemaal ervaren. We leren ook hoe je je zwangere buik kunt ondersteunen door middel van een speciale knoopwijze met een draagdoek en met verzwaarde poppen laat ik je ervaren hoe dat voelt: een baby’tje heerlijk óp je buik!
Kosten voor deze workshop zijn €35 en dat is inclusief thee met iets lekkers. Locatie: de prachtige Villa Valetudo aan de Lankampsweg 3 in Almelo.

IMG_6484

Zaterdagochtend 20 mei 2017 draagdoekentocht

IMG_7474

Verloskundigenpraktijk Gemmare organiseert in samenwerking met Berryl Baby voor het 5e jaar een gezellige DRAAGDOEKENTOCHT. We vertrekken vanaf restaurant De Lemelerberg, waar we vanaf 09.15 uur verzamelen en rond 10.00 uur vertrekken.

Draagdoeken worden beschikbaar gesteld en draagdoekconsulentes zijn aanwezig. Alleen de drankjes na afloop zijn voor eigen rekening.

Opgeven via info@gemmare.nl

Zaterdagochtend 15 april 2017 Complete Workshop zwangerschapsdansen

10.00 -12.30 uur.

In deze praktische en complete workshop leren we van andere culturen waarin al eeuwenlang dans en beweging wordt gebruikt om het bekken soepel te maken voor zwangerschap en bevalling. Buikdans is een vruchtbaarheidsdans maar ook een zwangerschapsdans en daarom ook heel geschikt voor óns om onze heupen aandacht te geven.

In Afrikaanse culturen wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht tijdens de bevalling. Heel logisch eigenlijk, maar waarom bevallen wij westerse vrouwen dan horizontaal en niet óók vertikaal?

We gaan het allemaal ervaren. We leren ook hoe je je ZWANGERE BUIK kunt ONDERSTEUNEN door middel van een speciale knoopwijze en met verzwaarde poppen laat ik je ervaren hoe dat voelt: een baby’tje heerlijk óp je buik!

Kosten voor deze workshop zijn €35 en dat is inclusief thee met iets lekkers.

Lokatie: de prachtige Villa Valetudo aan de Lankampsweg 3 in Almelo.

Meld je aan voor deze workshop via het contactformulier of bel/app me: 0621204143

FB_IMG_1484231890260 FB_IMG_1484231918202

Woensdagochtend 12 april 2017 Mamacáfe Denekamp

Vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur bij ouderencentrum Gerardusmajella Woonzorgcentrum Denekamp.

Voor alle info betreffende draagdoeken en Zwangerschaps dansen ( Berghummerstraat)

Purple 1 Royal Blue 1

Dinsdagochtend 4 april 2017 Mammacáfe Enschede

Vanaf 10.00 uur bij Café Fellini aan de Bolwerkstraat 2 op de oude markt van Enschede.

Pink 1 (2)FB_IMG_1449562458712-1

Woensdagavond 29 maart 2017 Babyshower Almelo.

Workshops volgen onder het genot van een High Tea.

Geef je op voor de workshop van Berryl Baby: Veilige hechting door nabijheid en zwangerschapsdansen

Aanvang 19.00 uur

BabyshowerFB_IMG_1484231918202

Donderdagochtend 26 januari 2017 van 10-11.30 uur Draagcafé in lunchroom Ouwe Jongens Krentenbrood.

Aan het Twenteplein in Almelo in samenwerking met Rian Klomp (Bekkenoefentherapeut) bij www.pelvic.nl

IMG-20151005-WA0000 (1) FB_IMG_1484231290905

Woensdag 18 januari 2017 van 10-11.30 uur Mammacafé Wierden

Bibliotheek Wierden aan de Poulie straat 2 in Wierden

Mammacafé Wierden

Woensdagochtend 21 december 2016 van 10-11.30 uur Mammacafé Vroomshoop in activiteitencentrum Het Punt.

FB_IMG_1449562458712-1

Vrijdag 16 December 2016 van 10.00-11.30 uur Mammacafé Almelo in de Bibliotheek.

FB_IMG_1449562458712-1

Zaterdagochtend  29 oktober 2016 van 10.00-12.30 uur: WORKSHOP ZWANGERSCHAPSDANSEN.

Zaterdagochtend 29 oktober van 10.00-12.30 uur: WORKSHOP ZWANGERSCHAPSDANSEN.
In deze praktische en complete zwangerschapsworkshop  van 2,5 uur leren we van andere culturen waarin al eeuwenlang dans wordt gebruikt om het bekken soepel te maken voor zwangerschap en bevalling. Buikdans is een vruchtbaarheidsdans maar ook een zwangerschapsdans en daarom ook heel geschikt voor óns om onze heupen aandacht te geven.
In Afrikaanse culturen wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht tijdens de bevalling, heel logisch eigenlijk, maar waarom bevallen wij westerse vrouwen dan horizontaal en niet óók verticaal?!
We gaan het allemaal ervaren. We leren ook hoe je je zwangere buik kunt ondersteunen door middel van een speciale knoopwijze met een draagdoek en met verzwaarde poppen laat ik je ervaren hoe dat voelt: een baby’tje heerlijk óp je buik!
Kosten voor deze workshop zijn €35 en dat is inclusief thee met iets lekkers. Lokatie: de prachtige Villa Valetudo aan de Lankampsweg 3 in Almelo.
Meld je aan voor deze workshop via het contactformulier of bel/app me 0621204143.

IMG_6484

Draagwandeling

Draagwandeling

Woensdagochtend 12 oktober 2016

Mamacafé Denekamp start 10.00 uur

FB_IMG_1476176776255

Zondagmiddag 9 oktober 2016

Draagwandeling over de Sallandse Heuvelrug.

Om 13.00 uur verzamelen bij het Buitencentrum en om 13.30 uur vertrekken we met 2 groepen. Lange wandelroute van 4 km en een korte over het Kabouterpad van 1,5 km

De hele maand augustus iedere dinsdagochtend gratis inloop bij

de Dancing For Birth zwangerschapscursus!

Start van de nieuwe cursus: dinsdagochtend 6 september 2016 10.00 uur! GEEF JE OP!

Dinsdagochtend 2 augustus 2016

Draagcafé bij Villa Valetudo.

Geheel vrijblijvend draagdoeken en voorgevormde dragers uitproberen en leren van elkaar.

Gun jezelf een uurtje vakantie op deze prachtige locatie in Almelo.

van 10.00 uur tot 11.30 uur aan de Lankampsweg 3 in Almelo (aan het Schelfhorstpark).

edited_1469271531292download-10

Zaterdagochtend 17 september 2016

Draagdoekentocht vanuit bistro De Oale Sté in Nijverdal

Draagwandeling

Draagwandeling

IMG_7473 IMG_7474

Woensdag 6 juli 2016

Mamacafé Borne vanaf 10.00 tot 11.30 uur. Bij Kinderopvang Borne aan de Welemanstraat 25 in Borne.

Vrijdag 1 juli 2016

Mammacafé Almelo van 10-11.30 uur met naast draagdoeken speciale aandacht voor Dancing For Birth.

Bibliotheek Almelo aan Het Baken 3.

FB_IMG_1465136439164 image11

Vrijdag 24 juni(13.00-21.00) en zaterdag 25 juni (10.00-16.00) 2016

ABC Zwangerenbeurs Theaterhotel Almelo.

Stuur mij een berichtje voor een gratis entree bewijs.

FB_IMG_1466152395213

Zaterdag 11 juni 2016

IBIZA FEELINGS  in het Hagenborgh park in Almelo. Wees welkom voor Food & Drinks, DJ’s, Fashion, CARRYOGA & BERRYL BABY!

Aanvang 12.00 uur tot 20.00 uur

Ibiza marktIbiza markt 2

Woensdagochtend 8 juni 2016

Draagcafé bij Mammacafé Twenterand Vroomshoop.

10.00-11.30 uur in wijkcentrum Het Punt in Vroomshoop. Burg. Koetjestraat 2-4

Berryl Baby

Start Draag & Dans 28 mei 2016

Iedere zaterdagochtend dansen met je baby aanvang 11.00 uur bij dansschool InnerAll aan de Bornerbroeksestraat 146/150 in Almelo!

20160528_171929-1

 Donderdagochtend 19 mei 2016

Baby Dance Workout om 10.00 uur. Berryl Baby meets Luv2Move.

Baby Dance WorkoutFB_IMG_1461841399540

Een dynamische workout voor moeder en kind. Weer lekker gaan sporten na je bevalling met je kindje dichtbij je. Draagdoeken zijn aanwezig, dus doe ook gerust mee als je nog geen draag ervaring hebt. 6 weekse cursus op de donderdagochtend 59 euro voor 6 lessen. Meld je aan bij Luv2Move.

Zondag 15 mei 2016 (1e Pinksterdag)

Baby spektakel Delden in restaurant De Wijenborg van 10.00 uur-17.00 uur.

FB_IMG_1462054955704

Donderdagochtend 12 mei 2016

Draagcafé in Oude Jongens Krentenbrood in het Twenthe Centrum,

Wees welkom van 10.00-12.00 uur!

Twenthe-plein 1

Almelo

Ouwe jongens Krentenbrood IMG-20151005-WA0000 (1)

Woensdag 11 mei 2016

10.30 uur – 12.00 uur

Baby Dancefit Hengelo/Enschede komt naar Almelo!

We ontmoeten elkaar in de dansstudio van Luv2Move (Plesmanweg 9) om te dansen op kinderliedjes en met je kindje in de draagdoek.

Een vrijwillige bijdrage van 4 euro wordt door de dames die dit organiseren op prijs gesteld.

FB_IMG_1461094775273-1 (1)FB_IMG_1460386558477

Zaterdagochtend 16 april 2016

Draagdoekentocht vanuit Restaurant & Theehuis De Lemelerberg in samenwerking met Mammacafé Nijverdal.

Verzamelen en kindjes in de doeken vanaf 9.15 uur en vertrek rond 10.00 uur.

Graag opgeven via info@gemmare.nl

BerrylBaby draagdoekconsulente in Twente

IMG_7473

Dinsdagochtend 5 april Mammacafé Enschede

Vanaf 10.00 uur bij Café Fellini aan de Bolwerkstraat 2 op de oude markt van Enschede.

FB_IMG_1449562458712-1 BerrrylBaby

Woensdagavond 30 maart 2016 Babyshower Almelo

Workshops volgen onder het genot van een High Tea.

Geef je op voor de workshop van Berryl Baby: Veilige hechting door nabijheid en zwangerschapsdansen

Aanvang 19.00 uur

Babyshower

Dinsdagochtend 29 maart 2016 Draagcafé @ Baby Dancefit Hengelo

Draagcafé met dansen en zingen met je kindje ( in de doek).

Wees welkom vanaf 10.00 uur bij Montessori-School ’t Heem in Hengelo

IMG-20151005-WA0000 (1)Bavy Dancefit

Happy Easter Market 2e paasdag 28 maart 2016

Happy Easter Market

Woensdagavond 9 maart 2016

Babyshower Delden in kdv Smallsteps De Speeldoos van 19.15-22.00 uur.

Flyer Berryl Baby

Donderdagochtend 03 maart 2016

Draagcafé @ Alexandra’s olijven.

10.00 uur Bornerbroeksestraat 20 in Almelo.

IMG_3351 IMG_3352

Woensdagochtend 03 februari 2016

Mammacafé Vriezenveen kom gezellig langs om draagdoeken en dragers uit te proberen terwijl de kindjes samen spelen.

Aanvang 10.00-11.30 uur

Koningsweg 18 ( kinderopvang De Paddestoel) Vriezenveen.

FB_IMG_1449562458712-1 IMG-20151005-WA0000

Zondagmiddag 27 december 2015

Oud & Nieuw markt Indie terrein.

Kom jij ook naar de kraam van Berryl Baby?

FB_IMG_1449562434370

 Because We Carry

Lever t/m maandag 14 september 2015 een draagdoek of drager in voor een Syrische vluchteling en maak de reis wat draaglijker.

Because We Carry

Because We Carry

Donderdagochtend 15 oktober 2015

Draagcafé Almelo van 10.00 uur tot 11.30 uur

BerrylBaby draagdoekconsulente in Twente

bij Ouwe jongens Krentenbrood in het Twenthe Centrum.

Ouwe jongens Krentenbrood

Woensdagavond 07 oktober 2015

19.00 uur Babyshower Almelo

IMG_7476

Zaterdagochtend 12 september 2015

Draagwandeling

Draagwandeling

Draagwandeling

Draagwandeling

09.30 uur draagwandeling Sallandseheuvelrug Mammacafé Nijverdal.

Vanaf 09.15 uur verzamelen bij Bistro De Oale Sté.

Adres:

Holterweg 116

7441DK Nijverdal

Draagdoeken zijn te leen en knoop hulp wordt gezorgd.

BerrylBaby draagdoekconsulente in Twente

BerrylBaby draagdoekconsulente in Twente

Zaterdagochtend 29 augustus 2015

10.00 – 13.00 uur Babybeurs Haaksbergen.

Berrylbaby

Berrylbaby

Woensdagochtend 12 augustus 2015

10.00-11.30 uur Mammacafé Twenterand in Vroomshoop.

Zin om doeken en dragers uit te proberen, tips en tricks uit te wisselen en de kinderen samen te laten spelen? Kom dan gezellig om 10.00 uur naar het Mammacafé in wijkcentrum De Punt aan de Burg. Koetjestraat.

BerrylBaby

BerrylBaby draagdoekconsulente in twente

Vrijdag 12 juni 2015

Berrylbaby

Woensdagavond 3 juni 2015

IMG_7476

Woensdagavond 3 juni 2015 is BerrylBaby weer aanwezig bij de Babyshower Almelo. Vanaf 19.00 uur kun je weer genieten van een lekkere High Tea en diverse workshops op het gebied van zwangerschap, bevallen en baby’s.

Deze avond is kosteloos dus geef je op en kom gezellig samen met je partner of een vriendin! Geef je op via de link van Babyshower Almelo.

IMG_7477 IMG_7475

Vrijdagochtend  1 mei 2015

BerrylBaby Draagcafé in Almelo

Kom vrijdag 1 mei gezellig Draagdoeken en Voorgevormde Dragers uitproberen in het Draagcafé van BerrylBaby.

Of kom gewoon vanaf 10.00 uur een kop thee of koffie drinken terwijl de kindjes samen spelen.

Maak kennis met de nieuwe Little Frog New Born doek met Bamboe, de Toddler Carrier van Tula en de nieuwe Emeibaby drager!

Kijk voor het adres bij Contact!

Little frog bamboo

Little Frog Bamboo

Zaterdagochtend 18 april 2015

IMG_7478

 Verloskundigenpraktijk Gemmare organiseert in samenwerking met BerrylBaby voor het 3e jaar een gezellige DRAAGDOEKENTOCHT.               We vertrekken vanaf restaurant De Lemelerberg, waar we vanaf 09.15 uur verzamelen en rond 10.00 uur vertrekken.

Draagdoeken worden beschikbaar gesteld en draagdoekconsulentes zijn aanwezig. Alleen de drankjes na afloop zijn voor eigen rekening.

Opgeven via info@gemmare.nl

IMG_7473 IMG_7474

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *