Zen Zwanger

ZEN ZWANGER met DE ZEN VERWEN COACH / MEDITATIE COACH voor een heerlijke zwangerschaps/kraammassage en retraites in Twente: EVEN HELEMAAL NÍKS!

Ook voor een heerlijke zwangerschapsmassage ben je welkom bij Berryl Baby. In mijn knusse holistische praktijkruimte beginnen we met een voetenbad met voetmassage. Gun jouw lieve lijf dat nu zo hard werkt (een baby aan het “bouwen” is!) de aandacht van een zwangerschapsmassage. Om je lijf te ontspannen, om je kwaaltjes te verlichten en om even een uur liefdevolle aandacht te schenken aan de baby in je buik en deze bijzondere fase in je leven. Voor een uur lang heerlijke aandacht, maar ook voor een “onderhoudsbeurt” van nek, rug en schouders tussendoor.

Uitgebreide massage met gezichtsverzorging van 1 uur €65. Met voetenbad en voetwassing, thee met iets lekkers. App of bel voor een afspraak 0621204143

Ná de geboorte van je kleintje kom ik vanaf 7 dagen bij je thuis voor een verwennende Kraammassage met verwarmde olie, een heerlijk voetenbad met voetwassing en als jij dat wilt een Yoni Steam Spa en vanaf 40 dagen sluit je je kraamperiode liefdevol af met het eeuwenoude Rebozo Sluitingsritueel met omhullende en masserende doeken om je lichaam na de transformerende ervaring die baren is, te eren en te vieren (volledig gekleed). Voor dit prachtige ritueel neem je een tweede persoon mee (je partner of een vriend(in)) om samen met mij dit liefdevolle ritueel te begeleiden. Ook héél fijn om cadeau te krijgen! Kom bij mij in mijn knusse tuinhuis in Almelo, de kosten zijn €80. Aanvangstijden zie hierboven, app of bel voor een Kraammassage of het Rebozo Sluitingsritueel met 0621204143

En dan de ZEN ZWANGER Workshop van Berryl Baby! Ontspanning met meditatie, ondersteunende Rebozo-doeken, zwangerschapsdans, HypnoBirthing® lekkere en gezonde hapjes, sisterhood en bovenal een middagje zachte aandacht voor je zwangerschap en de baby in je buik. In een prachtige rustgevende omgeving gaat het even alleen om JOU, je hoeft alleen maar te ZIJN…

De Zen Zwanger workshop draait om ademen en ontspannen met yoga en zachte bewegingen om het bekken soepel te maken voor een vitale zwangerschap en een vlotte geboorte en zachte landing voor jouw kindje op de wereld.

Buikdans is een vruchtbaarheidsdans maar zeker ook een zwangerschapsdans en daarom ook heel geschikt voor óns in de westerse wereld om ons bekkengebied aandacht te geven en te leren van oeroude kennis over natuurlijk bevallen.
In Afrikaanse culturen wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht tijdens de bevalling, heel logisch eigenlijk, maar waarom bevallen wij westerse vrouwen dan meestal horizontaal en niet óók verticaal?!

Kosten voor deze workshop zijn €50 en dat is inclusief thee, sap en lekkere hapjes (binnen- en buitenlocatie afhankelijk van het weer).

Heerlijk BUIKdansen tijdens ZEN ZWANGER!

Wereldse dansen om je lichaam voor te bereiden op je bevalling en om daarna in vorm te komen of te blijven. Veel traditionele dansen zijn vruchtbaarheidsdansen en wij kunnen daarvan leren! Lekker buikdansen om het bekkengebied soepel te maken of Afrikaans dansen om de zwaartekracht te gebruiken voor een meer optimale positie van de baby in je buik en de energie van een cirkel van zwangere buikjes.

HypnoBirthing® tijdens deze retraite!

HypnoBirthing® is een techniek om diepe ontspanning te ervaren tijdens de geboorte van je kindje. Berryl Baby verzorgt volledige HypnoBirthing® cursussen in groepsverband of privé en ook tijdens deze retraite maken we kennis met deze ontspannende techniek om je kindje een zachte landing op deze wereld te laten maken.

DE ZEN VERWEN COACH NÁ DE GEBOORTE

Geef jouw zwangerschap en bevalling een dierbaar plekje, ontspan en geniet van 2 heerlijk ontspannende behandelingen in je kraamtijd. In sommige delen van de wereld wordt een newbornmama 40 dagen verzorgd en verwend. 40 dagen voor rust en herstel, met liefde gekookt en gebracht voedzaam eten en met zorg voor het huishouden zodat de mama allleen maar met haar baby’tje bezig hoeft te zijn. Wij kennen deze vorm van postpartum zorg niet zo precies maar daarom kun je je nog wel laten verwennen als nieuwgeboren mama! Met twee postpartum behandelingen :een fijne kraammassage vanaf 7 dagen met voedzame kraamkost en ontspanning in het Aerial doek, en het eeuwenoude Rebozo-sluitingsritueel met omhullende doeken om jouw moederschap te vieren en vanaf 40 dagen je kraamtijd ritueel af te sluiten. Voed je lichaam met kraamkost tijdens deze heerlijke ochtenden om je zwangerschap en bevalling af te sluiten…de mooiste viering van jouw vrouwzijn in twee postpartum verwenbehandelingen, naar Twente gebracht voor jou…

Bel of app voor meer info naar 0621204143 of mail berrylbaby@gmail.com

U vindt de AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

FB_IMG_1466710186630

Draagdoekconsulent Overijssel