Draagdoeken

Welkom op de website van Berryl BabyLittle Frog

Pure baby Love Logo

Voor info over draagdoeken en voorgevormde dragers.

Kijk in het menu voor alle andere baby-activiteiten bij Berryl Baby. Op deze site vind je meer info over:

  • Draagconsulten om je newborn veilig bij je te kunnen dragen of je al wat grotere kindje. Ook voor rugdragen. Consult voor 1 persoon op locatie R.J. Schimmelpenninckstraat 16 in Almelo €45. Op locatie binnen Almelo €50, buiten Almelo €55, tweede persoon betaalt €25 om ook mee te oefenen.

  • De cursus HypnoBirthing en de groepslessen Zwangerschapsyoga om in beweging te blijven tijdens je zwangerschap en je voor te bereiden op jouw prachtige krachtige bevalling.

  • Mama & Baby Yoga om na je bevalling weer in vorm te komen met je kindje dicht bij je.

  • Yin Balansyoga en Pilates om beter in je vel te zitten en de stilte in jezelf te vinden.

  • Workshop Shantala Babymassage voor momenten van puur contact met je kindje.

Berryl Baby is verkoper van 2 draagdoek merken: Little Frog en Pure Baby Love.

Pure Baby Love: een prachtig (superzacht!) Nederlands doekenmerk. Kom het zelf voelen. De doeken van Pure Baby Love  (€75) worden bij je thuis geleverd, meestal al de dag na je bestelling!

Purple 1 Mint 1 (1)

Verkrijgbaar in neutrale zachte effen kleuren, snelle levering zonder verzendkosten. SONY DSCRoyal Blue 1

Little Frog

Little Frog 3 Little Frog 2 Sunny Agate 2 Little Frog 1 Sunny Agate II

Onze draagdoeken van Little Frog zijn kleurrijk, draagkrachtig en geschikt van baby tot kleuter. Berryl Baby heeft ze opgenomen in het assortiment omdat het prima doeken zijn voor een aantrekkelijke prijs. De doeken zijn 100% katoen, 4.60 m lang (maat 6) en zitten in de prijsklasse vanaf 50 euro.

Kom ze geheel vrijblijvend bekijken tijdens de zwangerschapscursussen, in de Mammacafé’s waar wij zijn, bij de Draagwandelingen of bij Berryl Baby in Almelo zelf!

PASCONSULT OM DE DRAGER DIE BIJ JULLIE PAST TE VINDEN.

Berryl Baby in Almelo heeft verschillende Voorgevormde Dragers om tijdens een pasconsult kennis mee te maken. Dragers met een klik systeem waarmee je snel en makkelijk je kindje op de buik of op je rug kunt dragen, ze verschillen onderling op kleine of grotere punten en daardoor is het heel persoonlijk wat je fijn vindt dragen. Voordat je zomaar iets aanschaft is het verstandig om de dragers zelf eerst te testen, eerst met verzwaarde poppen voordat we je kindje in de drager die goed bij jullie lijkt te passen doen. €25 p.p.

IMG_7467IMG_7468

Afrikaanse Torsodraagdoek

Afrikaanse Torsodraagdoeken hebben prachtige kleuren en motieven en belasten de schouders niet. Ze zijn compact en daarom heel geschikt voor binnenshuis, korte loopafstanden en voor mensen die geen gewicht op hun schouders kunnen verdragen. Het dragen met de Torsodraagdoek vereist een techniek die al eeuwenlang in het Afrikaanse continent wordt gebruikt en die voor ons even wennen is. Berryl is gecertificeerd Torsodraagdoek Consulente en kan je er alles over vertellen tijdens het draagconsult.

Torsobabywearing

Neem vrijblijvend contact op via de mail berrylbaby@gmail.com of bel/app me op 0621204143

U vindt de AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.