Fit & in Balans met je baby

Fit & in Balans met je baby en De Mama Zen Verwen Coach (o.a. Ontspanningsmassage en Rebozo Sluitingsritueel)

Na de geboorte:

  • Ontspanningmassage de luxe €50

  • Kraamtijdmassage bij jou thuis

  • (Postpartum) Privé Yogalessen

  • Yoga Nidra, heerlijke ME-TIME FOR YOU

  • Spanningen en trauma loslaten met yoga

  • Rebozo Sluitingsritueel

 

MAMA & BABY YOGA (Fit & in Balans met je baby) bij MY STYLE aan de Molenstraat 5 in Almelo. Kom weer in beweging met je kindje dicht bij je! Word weer fit na je bevalling door samen te trainen met je kindje vanaf ongeveer 6 weken. In deze cursus van 5 weken werken we in een gezellig groepje aan ademen en bewust gebruik van je bekkenbodem, spieropbouw en het vinden van een nieuwe balans. De stabiliteit van je bekken en buikspieren mag weer uitgedaagd worden en de bekkenbodem krijgt de nodige aandacht o.a. voor het tillen van jouw kleintje (en die maxi-cosi!!!). Inclusief een workshop Shantala Babymassage in de lekker verwarmde Berryl Baby Praktijkruimte in Almelo. Reeksen op de donderdagochtend waarin je in beweging bent samen met jouw baby. Een uur puur contact met je kleintje en herkenning en gezelligheid met andere mama’s.

*****

In 5 weken tijd worden de oefeningen in intensiteit opgebouwd en het gewicht van je kindje groeit gelukkig mee! Goed voor jou om goed te ademen, weer in vorm te komen en heerlijk om oefeningen te doen met je baby die steeds meer openstaat voor de groter wordende wereld om hem heen. In de knusse yogazaal van MY STYLE aan de Molenstraat in Almelo is er alle tijd voor het uitwisselen van ervaringen en tips om je balans weer te vinden nu jullie ineens ouders zijn geworden of na de komst van een broertje of zusje. Vermoeidheid, hormonale onbalans en stress door toegenomen drukte zijn dingen die wij als moeders allemaal herkennen. Wees niet te streng voor jezelf en probeer je baby te “lezen” en met hem mee te bewegen. Inclusief een workshop Shantala Babymassage in de lekker verwarmde praktijkruimte van Berryl Baby in Almelo. De ideale leeftijd van je kindje voor deelname is vanaf 4-6 weken tot ongeveer 1 jaar. Als je kleintje gaat lopen dan word je er wat drukker mee. We zingen beweegliedjes en doen massagespelletjes dus het is ook gewoon genieten van je kindje en de andere kindjes samen.

DE NIEUWE CURSUS BEGINT DONDERDAGOCHTEND 29 FEBRUARI aan de Molenstraat 5 in Almelo. Aanvang 10.30 uur.

De yogalessen vinden plaats bij MY STYLE Beauty & Yoga aan de Molenstraat 5 in Almelo. Kosten €60 (dat is €10 per keer) Donderdagochtend 29 februari, 7, 14, 21 en 28 maart met een workshop Shantala Babymassage op donderdagochtend 4 april). Je kunt meerdere reeksen Mama & Baby yoga achter elkaar volgen.

Kosten voor deze cursus van 5 herstellessen met een workshop Babymassage zijn €60 (betaling in 2 maandtermijnen mogelijk). Meld je aan met een mailtje naar berrylbaby@gmail.com of app/bel me op 0621204143

PRIVÉ YOGALESSEN TIJDENS ZWANGERSCHAP EN POSTPARTUM

Kom ontspannen en doorléven met yoga, met of zonder Aerial Yoga doek (een wiegende hangmat waarin je heerlijk gedragen wordt), tijdens een voor jou op maat gemaakte yogales. Gun jezelf deze momenten van aandacht voor jóu waarin je je emotionele en fysieke grenzen hervindt. Oók Therapeutische sessies in stressperiodes of bij trauma, opgelopen bij deze of vorige zwangerschap of door andere intense gebeurtenissen in je leven. De Zen Verwen Coach staat ook klaar voor iedere mama die zwanger is onder bijzondere omstandigheden of voor wie na een bevalling haar lichaam weer wil voelen, haar hoofd en lichaam rust moet geven en gebeurtenissen moet verwerken en een plekje geven. Zeker óók als jouw zwangerschap of geboorte verdrietig zijn verlopen staan mijn hart en doeken voor jou open. De yogalessen vinden plaats in mijn kleine praktijkruimte in Almelo (€18 p.p. ook duo-lessen mogelijk, yogalessen met Therapeutisch oogmerk €25). Ook voor jouw persoonlijke yogalessen als je níet zwanger bent.

Vanaf zwangerschapswens tot ver ná de 40 dagen kraamtijd zorgt De Zen Verwen Coach een beetje voor jouw mentale, lichamelijke en spirituele gezondheid. App of bel me op 0621204143

DE (MAMA) ZEN VERWEN COACH

In veel culturen duurt de kraamtijd 40 dagen. 40 dagen voor rust en herstel, voedzaam eten gekookt en gebracht door liefdevolle vrouwen die een beetje voor de newborn-moeder zorgen en haar het zware werk in huis uit handen nemen. Precies dát kennen we hier niet, maar na je intense periode van zwangerschap en bevalling kun ook jij je gedragen voelen en een beetje verzorgd. Met een postpartum Kraamtijdmassage hélemaal voor jou  is er ook me-time voor jóu in je kraamtijd, gewoon in jouw eigen omgeving thuis. Met keuze uit meerdere verwenmomenten: KRAAMTIJDMASSAGE thuis met thee en lekkers (€80), dit is een milde postpartum lichaamsmassage met voetenbad, verwarmde olie en gezichtsmaskertje.

En plan vanaf 40 dagen postpartum het prachtige eeuwenoude REBOZO SLUITINGSRITUEEL met een 4 Handen Massage, dat jou omhult en helemaal omarmt met zachte doeken om jouw zwangerschap en bevalling liefdevol af te sluiten en een dierbaar plekje te geven. Dit ritueel beleef je geheel gekleed. Beide verwenmomenten beginnen met een voetenbad en voetwassing en er is ruimte voor je geboorteverhaal, je kwetsbaarheid en dankbaarheid (Sluitingsritueel €80 in de kleine holistische praktijkruimte bij mijn huis in Almelo). Kraamtijdmassage + Sluitingsritueel zijn samen te boeken voor €150. Of boek een weldadige ontspanningsmassage de luxe voor €50, speciaal voor jou alleen of wellicht samen met een vriendin, zwanger, postpartum of helemaal niet zwanger, voel je welkom!

Voel je gekoesterd, verwarmd en omarmd. De fijnste zelfzorg voor iedere vrouw, heerlijke verwenmassages en het mooiste overgangsritueel om je vrouwzijn te vieren, rondom geboorte of  niet, ook te schenken als cadeau want iedere vrouw zou deze herstellende en helende massages moeten kunnen ontvangen. Weldadige massages voor iedere vrouw, naar Twente gebracht voor jóu…

0621204143

DRAAGDOEKDANSEN

Te boeken als workshop voor groepen (vanaf €45) of doe mee met de workshops die je vindt in de agenda (Volg Berryl Baby).

Voor meer info bel/app 0621204143

U vindt de  AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

EMAIL: BERRYLBABY@GMAIL.COM

berryl-baby_fit-in-balans