Consult

CONSULT EN PRIJSLIJST (ook voor zwangerschapscursussen en massages)

Zwangerschapsmassage met voetenbad en ontspannende voetwassing. Een uitgebreide zwangerschapsmassage waarbij we aandacht geven aan al jouw zwangerschapskwaaltjes en de doorbloeding en het herstellend vermogen van jouw lichaam een handje helpen (1 uur incl voetenbad, ontspannende voetwassing en gezichtsverzorging/ maskertje €50). Bel/app voor een afspraak in de knusse praktijkruimte aan de R.J. Schimmelpenninckstraat 16 in Almelo 0621204143

Tijdens een Draagconsult leg je een goede en veilige basis om te leren knopen met een Draagdoek of het passen of op maat afstellen van je voorgevormde drager. Een mooi strak geknoopte doek geeft de baby de benodigde ondersteuning en voelt prettig en zeker aan voor jou als dragende ouder. Om die techniek te leren en goed onder de knie te krijgen oefenen we eerst met een verzwaarde pop totdat jij je zeker genoeg voelt om je kleintje er bij te nemen.

Wil jij ook veilig en vol vertrouwen buik- of rugdragen? Neem dan via het formulier hieronder contact met mij op of bel/app me op 0621204143. Op die manier kunnen we jullie wensen bespreken en een afspraak op maat maken. Prijzen: Een draagconsult van 1 tot 1,5 uur voor 1 draaghouding (knoop) bedraagt  €45 p.p. en €70  voor 2 personen (1,5 tot 2 uur) voor  dezelfde knoop  (2e persoon betaalt €25).

Oriënterend Pasconsult €25  ( verschillende dragers/doeken passen) en wanneer van daaruit wordt gekozen voor een (newborn)knoop aanleren met een draagdoek: €45 (2e  persoon voor dezelfde draagdoekknoop betaalt €25). Consultprijzen voor de draagconsulten zijn gebaseerd op locatie R. J. Schimmelpenninckstraat in Almelo, op locatie +€10 .

Groepen, lezingen en workshops en gastlessen altijd mogelijk in overleg vanaf €50

Workshop Babymassage op afspraak: vanaf €20 app/bel 0621204143

Therapeutische yogasessies om jouw balans te vinden in een stressvolle periode, na een intense gebeurtenis of na de geboorte van je kindje. Of heb jij iets te verwerken vóórdat je zwanger wordt?Met aandacht voor jouw bekken als bron van het ontstaan van alles en ruimte voor jouw verhaal. Welke emoties, gevoelens, gebeurtenissen of trauma’s blokkeren op dit moment jouw vreugde en levensstroom? Eenmalig te plannen of in een reeks (€25 per sessie). Omring jezelf met zachtheid…

Mama & Baby Yoga om na de geboorte van je kleintje weer op kracht en in balans te komen, vanaf 6 weken postpartum. In series van 5 weken ga je je (buik)spieren weer een beetje uitdagen met je kindje dicht bij je, €60 voor een serie van 5 postpartum yogalessen en een workshop Shantala Babymassage. Je kunt meerdere series na elkaar volgen en inhalen in de volgende reeks. Nieuwe start: donderdagochtend 29 februari 10.30 uur.

De Zen Verwen Coach

In de eerste weken na de geboorte laat je je lekker verwennen en help je je lichaam herstellen met Kraamtijdmassage incl voetenbad en voetwassing, met thee en iets lekkers (€80 op jouw locatie). Vanaf 40 dagen verzorgt Berryl het Rebozo Sluitingsritueel (zie ook in het menu bij Fit en in balans met je baby). Rebozo Sluitingsritueel en de 4 Handen Massagemassage ( geheel gekleed) in mijn knusse praktijk in Almelo €80. Kraamtijdmassage + Rebozo Sluitingsritueel samen boeken €150.

Zwangerschapsyoga op de dinsdag- en donderdagavond inclusief een partnerworkshop voor een vast bedrag per maand (2 yogalessen per week, kies welke tijden en locaties jou uitkomen) inclusief een partnerles (optioneel), facturering per maandfactuur. €50 voor een normale maand met 4 weken.

Compacte Geboortecursus (privé voor stellen, 2 uur €80) en de cursus HypnoBirthing® voor stellen (€250). Lees meer in het menu op de pagina Zwangerschapsyoga. Gehele of gedeeltelijke vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk.

Ik geef ook yogalessen bij My Style Beauty & Yoga in Almelo en PLAN Nijverdal en in opdracht van sportvereniging ODI in Weerselo.

Berryl BabyFlyer Berryl Baby

Cadeaubon Berryl Baby

Geef eens iemand een cadeaubon voor een mooie draagdoek, een lessenreeks Mama & Baby Yoga, een heerlijke massage of draagconsult.

Cadeaubon BerrylBaby

Neem vrijblijvend contact op, bel/app met 0621204143

U vindt de AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

BEL/APP MIJ 0621204143 OF EMAIL        BERRYLBABY@GMAIL.COM