Babymassage

Berryl Baby - babymassage.inddBabymassage Almelo

Shantala Babymassage,
wellnessbeleving voor ouder en kind ***

Al vanaf de eerste ademhaling speelt aanraking een belangrijke rol in het leven van je kindje. Shantala Babymassage is een gerichte vorm van liefdevolle aanraking en aandacht. Een manier om je liefde te laten voelen aan je kindje.

In een rustgevende setting gaan we in een groep of individueel een uurtje pure aandacht geven aan en communiceren met je baby vanaf 6 weken. Het masseren is ontspannnend voor ouder én kind. Door regelmatig te masseren bouwen jullie een voorspelbaar ritueel op en leer je de lichaamstaal van je kind kennen en makkelijker communiseren en inspelen op de behoeftes van je baby.

De meeste baby’s slapen goed na Shantala Babymassage en/of na een Shantala Babybadje waar we Basisch Mineraalzout aan toevoegen met de zelfde basische waarde als het vruchtwater (pH van 8-8,5). In dit Basisch Mineraalzout zijn 8 geselecteerde, heel fijn gemalen, edelstenen toegevoegd die werken op energetisch niveau (chakra’s) en zorgen voor een harmonische balans van lichaam, geest en ziel. Het geeft nieuwe energie, rust en kracht en herstel en het zelfvettend vermogen van het babyhuidje wordt geoptimaliseerd.

In het kader van Natuurlijk Ouderschap is Babymassage heel mooi toe te passen omdat het tegemoet komt aan de huidhonger die een baby van nature heeft. Oogcontact en nabijheid zorgen ervoor dat je snel kunt inspelen op de behoeftes van je kindje en tijdens het Massage-uurtje is er alle ruimte voor wat je baby op dát moment nodig heeft. Niks moet en alles mag.

In navolging van de opleidingen tot Draagdoekconsulent, docent Zwangerschapsyoga, Dancing For Birth en HypnoBirthing trainer vond ik het waardevol om de Opleiding Docenten Training Babymassage te gaan volgen om ouders een goede basis van Shantala Babymassage aan te kunnen reiken in mijn woonplaats Almelo, maar ook om die kennis bij mijn eigen dochters toe te kunnen passen, want Babymassage stopt niet als je kindje kan lopen, het blijft een waardevol ouder-kind moment voor álle ouders en kinderen.

Workshop Babymassage voor ouder en kind: vanaf 20 euro.

KIJK OOK EENS IN HET MENU NAAR DE CURSUS MAMA & BABY YOGA VOOR NOG MEER WAARDEVOLLE MOMENTEN VAN PURE AANDACHT VOOR JE KINDJE.

OF GUN JEZELF DE WELDAAD VAN EEN OCHTEND MET EEN FIJNE POSTPARTUM MASSAGE, VOEDZAME KRAAMKOST EN AFSLUITEND HET EEUWENOUDE REBOZO SLUITINGSRITUEEL, DE “MAMA ZEN VERWENCEREMONIE”. HET MOOISTE OVERGANGSRITUEEL MET RUIMTE VOOR ROUW EN DANKBAARHEID, NAAR TWENTE GEHAALD VOOR JOU…

Kijk op de pagina Volg Berryl Baby voor de actuele data voor Babymassage.

U vindt de AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

Ontspannen baby door babymassage