Yoga

Yoga in Almelo en Wierden

GROEPSLSSEN ZWANGERSCHAPSYOGA IN WIERDEN, ALMELO, VROOMSHOOP EN VRIEZENVEEN, MET PARTNERLES VOOR EEN PRACHTIGE KRACHTIGE BEVALLING

ZACHTE POSTPARTUM PRIVÉLES OM NA DE GEBOORTE WEER IN BALANS TE KOMEN, MET RUIMTE VOOR JOUW VERHAAL

Mama & Baby Yoga om na de geboorte van je kleintje weer op kracht en in balans te komen.

Yin Balans Yoga workshops of Balansdagen voor groepen en organisaties

Yin Yoga is een geweldige manier om vastgehouden spanningen, een laag energieniveau en hormonale onbalans te lijf te gaan. Yin Yoga is een ontspannende yogastijl die zorgt dat onderhuidse spierspanningen los worden gelaten, het diepliggende bindweefsel wordt geopend en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Als jij met jouw team, vriendengroep of organisatie een heerlijke Yin Yogales of zelfs een hele Balansdag of dagdeel met een hapje en een drankje wilt organiseren neem dan contact met mij op! Starttarief €50/€10 p.p. 0621204143 Neem contact op »

In de yogafilosofie (geen religie!) proberen we met de ademhaling een brug te slaan tussen het fysieke lichaam en de sturende denkende geest. We proberen heel bewust diepliggende structuren te beïnvloeden door ruim de tijd te nemen om rustig ademend in een yogahouding te komen, zonder spierkracht maar door gebruik te maken van de zwaartekracht voor verdieping van de houding. Het openen van bindweefsel zorgt voor beweging in verkleefd (oud) littekenweefsel, een grotere mobiliteit (beweeglijkheid of lenigheid) en afvoer van afvalstoffen.

Yin Yoga is momenteel ontzettend populair en niet voor niks! Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga die zorgt voor ervaren van het “nu” zonder oordeel in de huidige drukke tijden en op lichamelijk gebied vergroot het de mobiliteit, vooral in de onderste twee energiepoorten (chakra’s) in je stuitje en het heupgebied. Onze tegenwoordige leefwijze met daarbij vaak een langdurig slechte lichaamshouding zorgt voor blokkades in ons lichaam die je met het oprekken en stimuleren van het bindweefsel kunt openen waardoor de doorstroming van energie weer wordt hersteld. Yin Yoga is heilzaam bij vele fysieke klachten omdat een gezonde doorstroming van levensenergie zorgt voor het herstel van de balans in je lichaam en een verhoogde fysieke weerstand.

Waar Yin (zachtheid) is mag er voor een goede balans soms ook Yang (kracht) zijn. Daarom wordt in de lessen Yin Balans Yoga spierkracht desgewenst afgewisseld met ontspannen zachtheid voor een uur vol milde inspanning én ontspanning.

Deze zachte (maar soms ook best uitdagende!) vorm van yoga is voor iedereen die zichzelf in het hoge leeftempo van onze maatschappij een uur gunt om harmonie, nieuwe levensenergie en de stilte in zichzelf te vinden.

Bedrijfsyoga als ondersteuning voor uw medewerkers? Wil jij met jouw team of bedrijf Yin Balans Yoga ervaren of zoekt jouw yogagroep een nieuwe docent?  Er zijn allerlei mogelijkheden! Naast Yin Balans Yoga geeft Berryl ook Zwangerschapsyoga en HypnoBirthing® en Mama & Baby Yoga en op aanvraag Babyshowers met yoga en massage, workshops of in-company bijscholing over Veilige Hechting en Draagdoeken voor zorgprofessionals.

Mail berrylbaby@gmail.nl of bel/app 0621204143

Volg op Facebook alle activiteiten van Yoga Centrum Almelo»

En ontdek direct alles over Berryl Baby