Fit & in Balans met je baby

Fit & in Balans met je baby en De Mama Zen Verwen Coach (o.a. Rebozo Sluitingsritueel en Yoni Steam)

MAMA & BABY YOGA (Fit & in Balans met je baby) in de Baby Spa in Wierden. Kom weer in beweging met je kindje dicht bij je! Word weer fit na je bevalling door samen te trainen met je kindje vanaf 6 weken. In deze cursus van 5 weken  werken we in een gezellig groepje aan conditie, spieropbouw en het vinden van een nieuwe balans. De stabiliteit van je bekken en buikspieren mag weer uitgedaagd worden en de bekkenbodem krijgt de nodige aandacht. Reeksen op de maandagochtend of de vrijdagochtend waarin je traint samen met jouw baby. Inclusief een Baby Spa consult bij Baby Spa Dol-Fijn in Wierden! Een uur puur contact met je kleintje en herkenning en gezelligheid met andere mama’s.

In 5 weken tijd worden de oefeningen in intensiteit opgebouwd en het gewicht van je kindje groeit gelukkig mee! Goed voor jou om weer in vorm te komen en heerlijk om oefeningen te doen met je baby die steeds meer openstaat voor de groter wordende wereld om hem heen. Er is tijd voor het uitwisselen van ervaringen en tips om je balans weer te vinden nu jullie van stel ineens een gezinnetje zijn geworden of na de komst van een broertje of zusje. Vermoeidheid, hormonale onbalans en stress door toegenomen drukte zijn dingen die wij als moeders allemaal herkennen. Wees niet te streng voor jezelf en probeer je baby te “lezen” en met hem mee te bewegen. iedere les komt een praktisch onderwerp aan bod waar je uitpikt wat voor jullie situatie herkenbaar of bruikbaar is. De ideale leeftijd van je kindje voor deelname is vanaf 4-6 weken tot ongeveer 1 jaar. Als je kleintje gaat lopen dan word je er wat drukker mee. We zingen beweegliedjes en doen massagespelletjes en je kunt genieten van je kindje tijdens het Baby Spa consult bij Baby Spa Dol-Fijn, de leslocatie in Wierden.

DE NIEUWE CURSUS IN WIERDEN BEGINT VRIJDAGOCHTEND 22 APRIL 2022. Aanvang 10.30 uur. Data: vrijdagochtend 22 en 29 april, 31, 20 en 27 mei 2022 (volgende reeks start op vrijdagochtend 10 juni).

 

Kosten voor deze cursus van 5 herstellessen inclusief een Baby Spa consult zijn €82,50 (betaling in 2 termijnen mogelijk). Meld je aan met een mailtje naar berrylbaby@gmail.com of app/bel me op 0621204143

PRIVÉ YOGALESSEN TIJDENS ZWANGERSCHAP EN POSTPARTUM

Kom heerlijk ontspannen, met of zonder Aerial Yoga doek (een wiegende hangmat waarin je heerlijk gedragen wordt), tijdens een voor jou op maat gemaakte yogales. Gun jezelf deze momenten van aandacht voor jóu waarin je je emotionele en fysieke grenzen hervindt. De Mama Zen Verwen Coach staat klaar voor de mama die zwanger is onder bijzondere omstandigheden en voor wie na de bevalling haar lichaam weer wil voelen en herontdekken. Zeker óók als jouw zwangerschap of geboorte verdrietig zijn verlopen staan mijn hart en doeken voor jou klaar. De yogalessen vinden plaats in mijn kleine praktijkruimte in Almelo (v.a. €18, ook duo-lessen mogelijk).

Vanaf zwangerschapswens tot ná de 40 dagen kraamtijd zorgt De Mama Zen Verwen Coach een beetje voor jouw mentale, lichamelijke en spirituele gezondheid. App of bel me op 0621204143

DE MAMA ZEN VERWEN COACH

In veel culturen duurt de kraamtijd 40 dagen. 40 dagen voor rust en herstel, voedzaam eten gekookt en gebracht door liefdevolle vrouwen die een beetje voor de newborn-moeder zorgen en haar het harde werk in huis uit handen nemen. Precies dát kennen we hier niet, maar na je intense periode van zwangerschap en bevalling kun ook jij je gedragen voelen en een beetje verzorgd. Met een postpartum Verwenmassage hélemaal voor jou  is er nu ook me-time voor jóu in je kraamtijd. Met keuze uit twee massages: een milde postpartum lichaamsmassage met verwarmde olie of voor minder prikkels een massage met de Rebozo doek, al eeuwenlang verzorgd door Mexicaanse vroedvrouwen, nu óók in Twente. Afsluitend het eeuwenoude Rebozo Sluitingsritueel dat jou omhult en helemaal omarmt met zachte doeken om jouw zwangerschap en bevalling liefdevol af te sluiten en een dierbaar plekje te geven. Met ruimte voor je geboorteverhaal, je kwetsbaarheid en dankbaarheid, veilig in jouw eigen thuisomgeving of in de kleine holistische praktijkruimte bij mijn huis in Almelo.

Optioneel beginnen we met een Yoni Steam sessie. Over de Yoni Steam, ook wel Vagina Stomen genoemd: in jouw veilige privé omgeving of in mijn kleine praktijkruimte maak ik voor jouw “onderkantje” een weldadig kruiden-stoombadje. Zittend op een speciale stoomkruk trekt de warmte omhoog en in jouw perineum en vagina voor heling, verzachting en warme aandacht na de geboorte van jouw kindje. De kruiden en de warme stoom doen hun werk en voeden jouw persoonlijke intieme kracht. Te boeken voorafgaand aan de postpartum Verwenmassage zoals hierboven omschreven.

Voel je gekoesterd, verwarmd en omarmd. Dit is het mooiste overgangsritueel om je vrouwzijn te vieren, ook te schenken als kraamcadeau want iedere vrouw zou deze herstellende en helende massages moeten kunnen ontvangen. Laat in liefde los… De liefdevolste postpartum behandelingen voor tijdens je verlof, naar Twente gebracht voor jóu…

0621204143

DRAAGDOEKDANSEN

Te boeken als workshop voor groepen (vanaf €45) of doe mee met de workshops die je vindt in de agenda (Volg Berryl Baby).

Voor meer info bel/app 0621204143

U vindt de  AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

EMAIL: BERRYLBABY@GMAIL.COM

berryl-baby_fit-in-balans