Fit & in Balans met je baby

Fit & in Balans met je baby

MAMA & BABY YOGA (Fit & in Balans met je baby) in de Baby Spa in Wierden. Kom weer in beweging met je kindje dicht bij je! Word weer fit na je bevalling door samen te trainen met je kindje vanaf 6 weken. In deze cursus van 5 weken  werken we in een gezellig groepje aan conditie, spieropbouw en het vinden van een nieuwe balans. De stabiliteit van je bekken en buikspieren mag weer uitgedaagd worden en de bekkenbodem krijgt de nodige aandacht. Reeksen op de maandagochtend of de vrijdagochtend waarin je traint samen met jouw baby. Inclusief een Baby Spa consult bij Baby Spa Dol-Fijn in Wierden! Een uur puur contact met je kleintje en herkenning en gezelligheid met andere mama’s.

In 5 weken tijd worden de oefeningen in intensiteit opgebouwd en het gewicht van je kindje groeit gelukkig mee! Goed voor jou om weer in vorm te komen en heerlijk om oefeningen te doen met je baby die steeds meer openstaat voor de groter wordende wereld om hem heen. Er is tijd voor het uitwisselen van ervaringen en tips om je balans weer te vinden nu jullie van stel ineens een gezinnetje zijn geworden of na de komst van een broertje of zusje. Vermoeidheid, hormonale onbalans en stress door toegenomen drukte zijn dingen die wij als moeders allemaal herkennen. Wees niet te streng voor jezelf en probeer je baby te “lezen” en met hem mee te bewegen. iedere les komt een praktisch onderwerp aan bod waar je uitpikt wat voor jullie situatie herkenbaar of bruikbaar is. De ideale leeftijd van je kindje voor deelname is vanaf 4-6 weken tot ongeveer 1 jaar. Als je kleintje gaat lopen dan word je er wat drukker mee. We zingen beweegliedjes en doen massagespelletjes en je kunt genieten van je kindje tijdens het Baby Spa consult bij Baby Spa Dol-Fijn, de leslocatie in Wierden.

DE NIEUWE CURSUS IN WIERDEN BEGINT VRIJDAGOCHTEND 17 augustus 2021. Aanvang 10.30 uur. Data: vrijdagochtend 17 en 24 september, 1, 8 en 15 oktober 2021.

Kosten voor deze cursus van 5 herstellessen inclusief een Baby Spa consult zijn €82,50 (betaling in 2 termijnen mogelijk). Meld je aan met een mailtje naar berrylbaby@gmail.com of app/bel me op 0621204143

DRAAGDOEKDANSEN

Te boeken als workshop voor groepen (vanaf €45) of doe mee met de workshops die je vindt in de agenda (Volg Berryl Baby).

Voor meer info bel/app 0621204143

U vindt de  AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

EMAIL: BERRYLBABY@GMAIL.COM

berryl-baby_fit-in-balans