Fit & in Balans met je baby

Fit & in Balans met je baby

20171027_105150

MAMA & BABY YOGA (Fit & in Balans met je baby) bij Verloskundigenpraktijk Almelo. Weer gaan sporten met je kindje dicht bij je! Word weer fit na je bevalling door samen te trainen met je kindje vanaf 6 weken. In een lessenreeks van 5 weken  werken we in een gezellig groepje aan conditie, spieropbouw en het vinden van een nieuwe balans. De stabiliteit van je bekken en buikspieren mag weer uitgedaagd worden en de bekkenbodem krijgt de nodige aandacht. Iedere vrijdagdagochtend trainen we samen met alle baby’s. Een uur puur contact met je kleintje en herkenning en gezelligheid met andere mama’s.

In 5 weken tijd worden de oefeningen in intensiteit opgebouwd en het gewicht van je kindje groeit gelukkig mee! Goed voor jou om weer in vorm te komen en heerlijk om oefeningen te doen met je baby die steeds meer openstaat voor de groter wordende wereld om hem heen. Er is tijd voor het uitwisselen van ervaringen en tips  om je balans weer te vinden nu jullie van stel ineens een gezinnetje zijn geworden of na de komst van een broertje of zusje. Vermoeidheid, hormonale onbalans en stress door toegenomen drukte zijn dingen die wij als moeders allemaal herkennen. Wees niet te streng voor jezelf en probeer je baby te “lezen” en met hem mee te bewegen. iedere les komt een praktisch onderwerp aan bod waar je uitpikt wat voor jullie situatie herkenbaar of bruikbaar is.

DE NIEUWE REEKS IN ALMELO BEGINT VRIJDAGOCHTEND 6 MAART 2020. We trainen in de yogastudio op de eerste etage van Verloskundigenpraktijk Almelo aan de Adriaen Brouwerstraat 6  in Almelo. Aanvang 11.00 uur (OPGESCHORT)

Data: vrijdagochtend 6, 13, 20 en 27 maart en 3 april, aanvang 11.00 uur.

Kosten voor deze lessenreeks van 5 herstellessen zijn €45, locatie is de eerste etage van Verloskundigenpraktijk Almelo.

DRAAGDOEKDANSEN

Te boeken als workshop voor groepen (vanaf €45) of doe mee met de workshops die je vindt in de agenda (Volg Berryl Baby).

Meld je aan of vraag vrijblijvend meer info aan via het contactformulier hieronder of bel/app 0621204143

U vindt de  AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

berryl-baby_fit-in-balans 20171110_123106