Zwangerschapsdansen

Zwangerschapsdansen

WORKSHOP ZWANGERSCHAPSDANSEN.
In deze praktische en complete zwangerschapsworkshop  van 2,5 uur leren we van andere culturen waarin al eeuwenlang dans wordt gebruikt om het bekken soepel te maken voor zwangerschap en bevalling. Buikdans is een vruchtbaarheidsdans maar ook een zwangerschapsdans en daarom ook heel geschikt voor óns om onze heupen aandacht te geven.
In Afrikaanse culturen wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht tijdens de bevalling, heel logisch eigenlijk, maar waarom bevallen wij westerse vrouwen dan horizontaal en niet óók verticaal?!
We gaan het allemaal ervaren. We leren ook hoe je je zwangere buik kunt ondersteunen door middel van een speciale knoopwijze met een draagdoek en met verzwaarde poppen laat ik je ervaren hoe dat voelt: een baby’tje heerlijk óp je buik!
Kosten voor deze workshop zijn €35 en dat is inclusief thee met iets lekkers. Locatie: de prachtige Villa Valetudo aan de Lankampsweg 3 in Almelo.

Voor meer info en aanmelden  >> Klik Hier <<

Dancing For Birth Zwangerschapsdansen

Draagwijzen voor zwangeren.

Wereldse dansen om je lichaam voor te bereiden op je bevalling en om daarna in vorm te komen of te blijven. Veel traditionele dansen zijn vruchtbaarheidsdansen en wij kunnen daarvan leren! Lekker buikdansen om het bekkengebied soepel te maken of Afrikaans dansen om de zwaartekracht te gebruiken voor een optimale positie van de baby in je buik en de energie van een cirkel van zwangeren en pas bevallen moeders zijn vaste onderdelen in de lessen Zwangerschapsdansen.

Meld je aan voor de workshop Zwangerschapsdansen>>

U vindt de AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

FB_IMG_1466710186630

Draagdoekconsulent Overijssel

zwangerschapsdans

Prachtige locatie in Almelo

Zwangerschapsdans Trainingslocatie