Zen Zwanger

De ZEN ZWANGER RETRAITE en de MAMA ZEN VERWEN BEHANDELINGEN Workshops/Retraites in Twente:

EVEN EEN MIDDAGJE NÍKS!

Dát is de ZEN ZWANGER Workshop van Berryl Baby! Ontspanning met meditatie, ondersteunende Rebozo-doeken, zwangerschapsdans, HypnoBirthing® en Aerial Yoga, lekkere en gezonde hapjes, sisterhood en bovenal een middagje zachte aandacht voor je zwangerschap en de baby in je buik. In de prachtige rustgevende omgeving van De Kleine Hoeve in Vriezenveen gaat het even alleen om JOU, je hoeft alleen maar te ZIJN…

De Zen Zwanger middag draait om ademen en ontspannen met yoga en zachte bewegingen om het bekken soepel te maken voor een vitale zwangerschap en een vlotte geboorte en zachte landing voor jouw kindje op de wereld.

Buikdans is een vruchtbaarheidsdans maar zeker ook een zwangerschapsdans en daarom ook heel geschikt voor óns in de westerse wereld om ons bekkengebied aandacht te geven en te leren van oeroude kennis over natuurlijk bevallen.
In Afrikaanse culturen wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht tijdens de bevalling, heel logisch eigenlijk, maar waarom bevallen wij westerse vrouwen dan meestal horizontaal en niet óók verticaal?!

Kosten voor deze workshop zijn €40 en dat is inclusief thee, sap en lekkere hapjes. Locatie: de rustgevende landelijke omgeving van De Kleine Hoeve aan de Paterswal 12 in Vriezenveen (binnen- en buitenlocatie afhankelijk van het weer).

Heerlijk BUIKdansen  en Aerial Yoga tijdens ZEN ZWANGER!

Wereldse dansen om je lichaam voor te bereiden op je bevalling en om daarna in vorm te komen of te blijven. Veel traditionele dansen zijn vruchtbaarheidsdansen en wij kunnen daarvan leren! Lekker buikdansen om het bekkengebied soepel te maken of Afrikaans dansen om de zwaartekracht te gebruiken voor een meer optimale positie van de baby in je buik en de energie van een cirkel van zwangere buikjes.

Bij Aerial Zwangerschapsyoga worden je houdingen en je lichaam ondersteund door het Aerial doek, een hangmat die je heerlijk heen en weer wiegt en omhult. Heerlijk voor tijdens een verwenmiddag!

Maak kennis met HypnoBirthing® tijdens deze retraite!

HypnoBirthing® is een techniek om diepe ontspanning te ervaren tijdens de geboorte van je kindje. Berryl Baby verzorgt volledige HypnoBirthing® cursussen in groepsverband of privé en ook tijdens deze retraite maken we kennis met deze ontspannende techniek om je kindje een zachte landing op deze wereld te laten maken.

MAMA ZEN VERWEN BEHANDELINGEN

Geef jouw bevalling een dierbaar plekje, ontspan en geniet van 2  heerlijk ontspannende behandelingen in je kraamtijd. In sommige delen van de wereld wordt een newbornmoeder 40 dagen verzorgd en verwend. 40 dagen voor rust en herstel, met liefde gekookt en gebracht voedzaam eten en met zorg voorhet huishouden zodat de mama allleen maar met haar baby’tje bezig hoeft te zijn. Wij kennen deze vorm van postpartum zorg niet zo precies maar daarom kun je je nog wel laten verwennen als nieuwgeboren mama! Met twee postpartum behandelingen :een fijne massage, voedzame kraamkost en ontspanning in het Aerial doek, en het eeuwenoude Rebozo-sluitingsritueel met omhullende doeken om jouw moederschap te vieren. Voed je lichaam met kraamkost tijdens deze heerlijke ochtenden om je zwangerschap en bevalling af te sluiten…de mooiste viering van jouw vrouwzijn in twee postpartum verwenbehandelingen, naar Twente gebracht voor jou…

Bel of app voor meer info naar 0621204143 of mail berrylbaby@gmail.com

U vindt de AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

FB_IMG_1466710186630

Draagdoekconsulent Overijssel