Consult

CONSULT EN PRIJSLIJST

Tijdens een Draagconsult leg je een goede en veilige basis om te leren knopen met een Draagdoek of het passen of op maat afstellen van je voorgevormde drager. Een mooi strak geknoopte doek geeft de baby de benodigde ondersteuning en voelt prettig en zeker aan voor jou als dragende ouder.

Om die techniek te leren en goed onder de knie te krijgen oefenen we eerst met een verzwaarde pop totdat jij je zeker genoeg voelt om je kleintje er bij te nemen.

Wil jij ook veilig en zelfverzekerd buik- of rugdragen? Neem dan via het formulier hieronder contact met mij op of bel/app me op 06-21204143. Op die manier kunnen we jullie wensen bespreken en een afspraak op maat maken.

Prijzen : Een draagconsult van 1 tot 1,5 uur voor 1 draaghouding (knoop) bedraagt  €45 p.p. en €70  voor 2 personen (1,5 tot 2 uur) voor  dezelfde knoop  (2e persoon  betaalt €25).

Oriënterend Pasconsult €25  ( verschillende dragers/doeken passen) en wanneer van daaruit wordt gekozen voor een (newborn)knoop aanleren met een draagdoek: €45 (2e  persoon voor draagdoekknoop betaalt €25).

Consultprijzen zijn gebaseerd op locatie R. J. Schimmelpenninckstraat Almelo, voor locaties buiten Almelo ontvang ik graag ik tegemoetkoming in de reiskosten.

Groepen, lezingen en workshops altijd mogelijk in overleg vanaf €50

Workshop Babymassage op aanmelding: €11 per ouder

WalkOut@thePark, een milde outdoor training voor zwangeren en mama & baby in de draagdoek (tijdstip, doel en kosten in overleg)

Mama & Baby Yoga op dinsdag- en donderdagochtend (locatie Yoga Centrum Almelo), totaalbedrag afhankelijk van de duur van  de geboden lessenreeks, €11 per keer

Zwangerschapsyoga op de dinsdag- en donderdagavond €11 (betaling per maandfactuur of betaallink vóór aanvang van de maand.). Gehele of gedeeltelijke vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk

Yin Balansyoga op de dinsdagochtend (start 27 september 2019)  €7,5o (betaling per maand)

De Yogalessen in Weerselo worden verzorgd in opdracht van sportvereniging ODI.

 

Berryl BabyFlyer Berryl Baby

Cadeaubon Berryl Baby

Geef eens iemand een cadeaubon voor een mooie draagdoek, een lessenreeks Mama & Baby Yoga of draagconsult.

Cadeaubon BerrylBaby

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier hieronder of bel/app met 0621204143

U vindt de AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht