Consult

CONSULT EN PRIJSLIJST (ook voor zwangerschapscursussen)

Tijdens een Draagconsult leg je een goede en veilige basis om te leren knopen met een Draagdoek of het passen of op maat afstellen van je voorgevormde drager. Een mooi strak geknoopte doek geeft de baby de benodigde ondersteuning en voelt prettig en zeker aan voor jou als dragende ouder.

Om die techniek te leren en goed onder de knie te krijgen oefenen we eerst met een verzwaarde pop totdat jij je zeker genoeg voelt om je kleintje er bij te nemen.

Wil jij ook veilig en vol vertrouwen buik- of rugdragen? Neem dan via het formulier hieronder contact met mij op of bel/app me op 06-21204143. Op die manier kunnen we jullie wensen bespreken en een afspraak op maat maken.

Prijzen : Een draagconsult van 1 tot 1,5 uur voor 1 draaghouding (knoop) bedraagt  €45 p.p. en €70  voor 2 personen (1,5 tot 2 uur) voor  dezelfde knoop  (2e persoon  betaalt €25).

Oriënterend Pasconsult €25  ( verschillende dragers/doeken passen) en wanneer van daaruit wordt gekozen voor een (newborn)knoop aanleren met een draagdoek: €45 (2e  persoon voor dezelfde draagdoekknoop betaalt €25).

Consultprijzen voor het draagconsult zijn gebaseerd op locatie R. J. Schimmelpenninckstraat in Almelo, op locatie +€5 .

Groepen, lezingen en workshops altijd mogelijk in overleg vanaf €50

Workshop Babymassage op aanmelding: vanaf €20

Bedrijfsyoga (Yin Balans Yoga op maat, v.a. €10 p.p./v.a. €45), Privé yoga op maat (v.a. €18 p.p.), Buitenyoga op locatie of  een milde outdoor training voor zwangeren en mama & baby in de draagdoek (tijdstip, doel en kosten in overleg)

Mama & Baby Yoga op maandagochtend (Wierden) of vrijdagochtend, reeks van 5 weken plus een Baby Spa consult bij Baby Spa Dol-Fijn: €82,50 (betaling in 2 termijnen mogelijk)

Zwangerschapsyoga op de dinsdag- en donderdagavond inclusief een partnerles voor een vast bedrag per maand (all in, je mag aan alle lessen deelnemen) inclusief een partnerles, facturering per maandfactuur.

Compacte Geboortecursus (privé voor beide ouders, 2 uur €80) en de cursus HypnoBirthing voor stellen (vanaf €250). Gehele of gedeeltelijke vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk.

Mama Zen Verwenochtend met een postpartum massage, voedzame kraamkost en het eeuwenoude Reboze sluitingsritueel om je zwangerschap en bevalling liefdevol af te sluiten en je vrouwzijn te vieren.

Yogalessen in Weerselo, verzorgd in opdracht van sportvereniging ODI.

Berryl BabyFlyer Berryl Baby

Cadeaubon Berryl Baby

Geef eens iemand een cadeaubon voor een mooie draagdoek, een lessenreeks Mama & Baby Yoga of draagconsult.

Cadeaubon BerrylBaby

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier hieronder of bel/app met 0621204143

U vindt de AVG Privacy Verklaring van Berryl Baby Babypraktijk & Yoga Centrum Almelo in het menu op de contactpagina.

BEL/APP MIJ 0621204143 OF EMAIL        BERRYLBABY@GMAIL.COM